Рак легенів •

Фахівець з
альтернативної медицини

Рак легенів

Сучасна медицина зробила теоретичну інтервенцію у суспільство про причини виникнення раку. Виявляється, що онкологічний процес – це вікова неминучість і кожен із нас доживе до свого раку. Причому собі в заслугу медицина поставила збільшення тривалості життя, але в результаті людство дожило до онкології. Незгодним натякають, що можна померти раніше. Такий казуїстичний хід знімає з медичної науки відповідальність за відсутність фундаментальної теорії виникнення раку. Особливо мене дивує те, що навіть біохімічно освічена молодь, яка просуває ідею, як зупинити старіння людини, так само повелася на цю мульку.

Онкологія легень

Причому підведена навіть передісторія, звідки з’явився термін. Виявляється, в античні часи хтось доживав до 50 років і у них помітили цього краба, який став з подачі латинян раком. Безумовно, мутаційні зміни, коли ізоелектрична точка в ланцюжку амінокислот зміщувалася зі своєї осі, в організмі розпочинався процес фотосинтезу. І це могло відбуватися і кілька тисяч років тому, залежно від того, як жив, харчувався, працював та емоційував той чоловік.

Якщо відкрити офіційну статистику ВООЗ і подивитися на пікову точку захворювань – рак легкого, або будь-який інший вид раку, то цей рубіж становить коливання навколо 50 років. Це ж підтверджується країнами з високим рівнем тривалості життя, де рівень захворюваності різко падає після 56 років. Якщо ж подивитися на дитячі гематологічні центри всього світу, то там уже у 12 років більшість стає старими. І коли мені говорять про минуле, то в ньому я виразно пам’ятаю баб і дідів, які скидали сіно у свої 80 років. І вмирали вони не від онкології, а всихали від саркопонії.

Наприкінці 19 і на початку 20 століття, коли люди так само балувалися сигарою і махоркою, в медичних вузах США, онкологічних пацієнтів показували як рідкісну дивину. При цьому студентам говорили, що, можливо, вони ніколи не зустрінуть таких пацієнтів у своїй медичній практиці, але для загального освітнього розвитку знати це треба.

Сьогодні, коли лікувати онкологічне захворювання не може жодна клініка світу, нам підсовують теорію безвідповідальності, перед пандемією раку, що насувається.

Причини захворювання на рак легенів

Сьогодні онкологія легенів займає перше місце у світі серед усіх видів раку. Медицина наполягає, що причини злоякісних новоутворень легень на 80% пов’язані з курінням. Інші 20% припадають на екзогенні фактори: забруднення повітря; вихлопи від автомобілів та виробничих підприємств (радон, берилій, миш’як, хром, азбест, вугільний дим); викид вихлопних газів усередині приміщень; наявність патологій (обструктивний бронхіт, пневмофіброз, емфізема).

Якщо причина куріння визначає майбутню пухлину, то виникає питання, а що, тютюн почали вирощувати тільки вчора і досі ніхто не знав, що таке трубка та сигара? Також виникає питання, наскільки ступінь забруднення мегаполісів переважує диверсію тютюнових компаній?

Статистика нам говорить, що наприклад, Кирибаті – острівна держава в Тихому океані – займає лідируючу позицію у світі за кількістю курців на душу населення. Але статистика ВООЗ говорить нам, що за захворюваністю на рак легенів вона розмістилася за сотнею держав. Така сама парадоксальна статистика зі Словенії, Сербії, Боснії, де найвищий відсоток курців у Європі, Греції тощо. Особливо ця статистична суперечність виражена щодо мусульманських країн, країн Індокитаю та Океанії.

Найбільш яскраві приклади це Китай, що займає міцне перше місце у світі за кількістю курців і 84 по раку легень, або Австралія, що займає 68 місце у світі за кількістю курців і перше місце у світі за захворюваністю на рак легень .

Якщо вам цікаво підглянути, як чиновники підчищають статистику на різних сайтах, рекомендую знайомитися тільки з офіційним сайтом ВООЗ в англомовному варіанті.

Якщо дивитися регіональну статистику по кожній країні окремо, то явно виражена захворюваність саме на рак легенів у мегаполісах.

Сам я ніколи не курив і мене дратують курці в натовпі, але я не прихильник того, щоб поширювати думку про присутність чиєїсь персональної провини – мовляв самі винні. Винне 21 століття, його спосіб та темп життя, його психологічний прес та цейтнот.

І за розповідями, і особистими спостереженнями промальовується, що хіміотерапія при раку легень ефективніша залежно від регіону та його смогового купола. А те, що куріння шкідливе, це однозначно, і це підвищує фактор.ризику. Але це лише чинник ослабленого органу, а чи не запуску механізму. Природа завжди відстрілює слабких і це закон біологічних джунглів. Тому все, що пов’язано зі спадковими факторами, ослабленням нормального функціонування органу, затяжними хронічними захворюваннями, вірусними та грибковими ураженнями, є лише майданчиком на який онкологія, якщо вона почала розвиватися, просто поставить ногу. Але за умови, що онкологія почне розвиватись.

Я не вперше озвучую свою позицію, що причиною будь-яких онкологічних захворювань є процеси, що лежать за межами медичного розуміння, заснованого на аналізі методів оптичних технологій. Причини лежать навіть поза біофізики. Онкологія – це явище, яке лежить в основі перегляду фундаментальних питань теоретичної біології, оскільки питома вага чистої фізики, астрофізики та математики у розумінні природи цих процесів є визначальною.

Медична наука повинна вивчати реверсивні механізми між процесами фотосинтезу та бета-синтезу, тим більше що вже зрозуміло, що онкологія будує целюлозні ланцюжки молекул з правостороннім спином і негативним зарядом. Саме цей, здавалося б неможливий науковий парадокс – кислий католіт та лужний аноліт та стали каменем спотикання для науки ХХI століття.

Симптоми та діагностика

Найраніший період і перші ознаки раку легень протікають без особливих проявів. Тому якісь симптоми онкології легень неможливо сформулювати в анамнезі. Але збіги при опитуванні хворих з таким діагнозом, кажуть, що перші слабо виражені симптоми раку легень все ж таки є. Це тривала, підвищена пітливість грудини, так званим холодним потом, приблизно за рік до виявлення якогось великого фіброзу або вогнища. Ці та їм подібні скарги лікар навіть не записує в медичній картці. І якщо пацієнт наполягає на цьому симптомі, то в кращому разі йому дадуть відповідь – спостерігатимемо.

Діагноз рак легень
Рання ж діагностика завжди передбачає хоч якісь зміни тканини легень. Але як правило, це відбувається вже у фазі перших тканинних змін або конкретної локалізації вогнища, з присутністю фіксованих симптомів: кашель; охриплість голосу; дихальна недостатність; біль у грудях; біль у кістках; втрата ваги; сукровичний кашель; потовщення або набрякання пальців рук і ніг.

Для цього діагностичного періоду, медицина має досить сучасне обладнання для визначення, яким може бути лікування злоякісної пухлини легені. Але приблизно в 80% випадків після обстеження з’ясовується, що операцію раку легені вже не показано. Офіційне лікування злоякісної пухлини легені включає оперативне лікування, хіміотерапія і радіотерапія.

Лікування та прогноз при раку легені

У 2018 році американський хімік Джордж Сміт отримав Нобелівську премію за метод «фаговий дисплей», що дозволив розробити нову лінійку протионкологічних препаратів, включаючи і лікування раку легень. Ефективність нового препарату дозволила додатково продовжити життя хворим, з діагнозом рак легень – на шість місяців. Це ось Нобелівський тріумф медицини, у боротьбі з незрозумілим їй раком легень.

Вся нинішня фармацевтична стратегія спрямована на пошук ефективних таргетних препаратів, як додаткова альтернатива до хіміотерапії та радіотерапії, при різних онкологічних захворюваннях, у тому числі і при будь-якій стадії раку легень. Лідерами у цих дослідженнях є фармкомпанії Roche Holding, з яких найбільш сучасною є швейцарська компанія F. Hoffmann-La Roche. Ці технології є передовими в медичній області. Але незважаючи на їхню дорожнечу, вони не забезпечили прорив у лікуванні ракових захворювань.

Офіційні публікації компанії говорять про те, що приблизно по 20 молекулярних підтипів раку легень, при використанні їх препаратів, на відрізку п’яти років виживає 23% хворих. На відрізку 6 років 18%, на відрізку 7 років 8%, на відрізку 8 років лише 2%. Це означає, що зі 100 осіб, протягом 8 років помре 98 осіб. А 2 щасливчики, що залишилися живими, напевно виявляться дуже заможними громадянами суспільства. Наприклад, препарати середнього класу коштують під десяток тисяч євро і колоти їх треба раз на тиждень. Дуже ефективне лікування, особливо для фармкомпанії.

Враховуючи те, що в більшості випадків оперативне лікування вже не показано, у медицини з ударних методів лікування в розпорядженні залишаються лише хіміотерапія та радіотерапія (опромінення). У статті з раку простати я вже писав, що променева терапія при онкології легень залишить на слизових оболонках інвазивну травму, яка завжди запускає процес метастазування.

І під цим ракурсом буде цікавий офіційний прогноз зі статистики виживання. Доля хворих на рак легені у випадках неоперабельності завжди трагічна. До 90% з них гине в перші два роки життя, з моменту встановлення діагнозу. При некомбінованому хірургічному лікуванні до п’яти років живуть 30% хворих. При повному комплексі радикального лікування виживання вища:

  • при I А-В стадії (T1 N0 M0) (T2 N0 M0) до п’яти років  живуть  60 – 80 % хворих;
  • при II А-В стадії (T1 N1 M0) (T2 N1 M0) (T3 N0 M0) до п’яти років  живуть 45 % хворих;
  • при III А-В стадії (T1 N2 M0) (T2 N2 M0) (T3 N1-2 M0) – (T4 N будь-яка M0) (T будь-яка N3 M0) до 5 років живуть 20% хворих;
  • при IV стадії (T будь-яка N кожна M1) до одного року доживають всього 4% хворих.

Рак легень, як і всі інші види раку, любить холод і луги. З холодом, холодним повітрям і холодною їжею зрозуміло, а з лугами більшості людей трохи не зрозуміло. При онкології легень, у клініках часто застосовують протизапальні речовини, антибіотики та іноді знеболювальні препарати. Всі ці речовини є активними лугами, які годують раковий процес. Також у клініках люблять капати глюкозу, яка також є ідеальним кормом для будь-якого раку.

Лікування онкології легень
Ну а як же Варбург з його кислим середовищем. Я вже писав у статті про рак молочної залози, що при раку формується кисле середовище, із ізомерією рослинного світу. Тобто лимон кислий, але його природа рослинна, народжена процесом фотосинтезу. Як кажуть – скринька відкривається просто.

Альтернативне лікування злоякісних новоутворень у легенях зовсім не проста справа. Ті, хто починає займатися самолікуванням, за принципом це подобається чи не подобається, найчастіше вибирають різні спиртові, горілчані та самогонні настої лікарських рослин, які є найсильнішими лугами та природно кормом для раку.

Деякі звертаються до травників, які складають збори по 30-50 рослин, які також є лужними. По-перше, найефективніші збори ті, де трохи більше 5-6 рослин, а по-друге, організм підпорядкований фізіологічному добовому ритму, якого треба прив’язувати і конкретні рослини – ранок – обід -вечір – ніч. Багато хто ж у кращому випадку прочитав про рослину в травнику або інтернеті і вибрав те, що лягло на душу. Всі ці нюанси і є факторами посилення ракового процесу. Як то кажуть – диявол сидить у дрібницях.

Рак взагалі є дуже аристократичним захворюванням – розумним, цілеспрямованим, не терпить ніякого бактеріального сусідства. Це свого часу помітив Еммануель Ревіч і вирішив створити головний біль для ракового процесу. Він почав підсаджувати в організми своїх пацієнтів туберкульозну паличку (паличка Коха). Це дало несподівано добрий результат і лягло в основу його методики лікування.

З цього приводу до нього висувалися претензії від офіційної медицини і це коштувало йому шести кримінальних справ, де він скрізь був виправданий. Надалі медицина взяла його практику на озброєння і багато інститутів почали створювати імунологічні сироватки на основі різних бактерій, що підсаджуються до ракової клітини. Серед усіх хворих, вилікованих Ревічем від раку, хворих на рак легені було близько 50%.

Механізм дії простий. Імунітет не реагує на раковий процес, оскільки природа захистила всі можливі види мутацій, щоб залишити можливість системі пристосуватися до ендогенного впливу і в результаті вижити. Тому більшість мутацій активують в організмі синтез молекул із особливого виду стовбурових клітин, які захищають мутації від клітин імунітету. Саме тому всі генетичні порушення для медицини взагалі є непідйомними. Але коли до ракової клітини підв’язується бактерія, то імунітет, реагуючи на чужака, заразом знищує і ракову клітину. Але основна проблема в імунології, щоб обдурений імунітет зреагував знову і знову. І саме в цьому питанні медицина поки що ламає собі роги.

Профілактика хвороби

Профілактика онкології і вже наявне захворювання – це рішення різних завдань. Коли хвороба вже є, треба лікуватися. Якщо говорити про профілактику, значить не допустити хвороби. Тому профілактика не передбачає жодних ліків. Потрібний просто правильний спосіб життя.

Хвороба не любить холод і це визначає мислення та вибір рішень. Сприятливим для легень є субтропічний клімат із підвищеною вологістю. У всі часи люди з хворобами легень намагалися їхати до моря і подихати вологим морським повітрям. зацьому, якщо є можливість, то зимовий час краще проводити на островах Індокитаю.

Викинути з голови веганську дурість, а якщо не виходить, то обов’язково займатися енергетичними практиками – Кундаліні. Це позитивно впливає на ізомеризацію молекул.

Якщо ви м’ясоїд, то краще є органи та хрящові частини тіла. Найкраща їжа морська риба.

У їжі завжди повинні бути пряні гіркоти, в об’ємах розсмоктування щіпки.

Корисні сухі вина чорних сортів винограду. Краще віддалитися від мегаполісів, у місцевість із рясним рослинністю.

Хвойні, ялицеві та каучукові породи дерев забезпечать вам природний інгаляторій

Стан нервової системи, це якість травлення – пам’ятайте, що всі клапани кишечника нервово-м’язові, а гормони травлення контролює мозок.