Альтернативна медицина та лікування раку. •

Фахівець з
альтернативної медицини

Альтернативна медицина та лікування раку.

Офіційна онкологічна медицина та альтернативне лікування раку, за межами офіційної медицини, співіснують у стані обопільних звинувачень, де обом сторонам явно не вистачає наукової аргументації у питанні, що ж таке злоякісний процес, у контексті законів природи. Але кумедно те, що й ті, й інші об’єднані єдиною утопічною мантрою, тому що онкологічний процес утворюється в кислому середовищі, лікувати таке захворювання треба тільки залужуванням всього організму. У цьому переконані лікарі, альтернативні рятівники людства та переважна більшість людей, які шукають рецепти самолікування в інтернеті.

Лікування раку

Якщо людина в пошуку профілактики раку або хвора з діагнозом рак шукають рецепти самолікування в інтернеті, вони можуть опинитися в безвиході. Офіційна медицина розглядає пухлину як об’єкт хірургії. Всім відомо наперед, якою буде терапія після оперативного лікування. А інтернет запропонує для мільйонів хворих черговий маячний засіб, без розуміння, що таке рак. Сьогодні, замість абсурдного перекису водню та соди, з’явилася мода на хлорофіл. Але майже ніхто не зміг зрозуміти та пояснити людям, що це прямий стимулятор онкологічного процесу для будь-якого організму.

Тому я висловлю абсолютно непопулярну точку зору. На жаль, поки що немає наукової альтернативи, яку може запропонувати офіційна медицина, в альтернативному лікуванні онкології. Але за її межами, там, де проростає претензія на онкологічну альтернативу поза медициною, спостерігається повне нерозуміння природи раку, уявлень про його механізми, аргументація методів та повна неефективність усіх рекомендацій.

Я вважаю, що вирішення цієї спільної проблеми можливе тільки в межах науки, на основі того, що сьогодні відомо про людину, і того, що стане відомо завтра.
Так, поки що не цвітуть яблуні на Марсі, як мріялося у віршах Є. Долматовського. Але вже зрозуміло, що це можливо в такій темі, як рак.

Альтернативні методи лікування раку

Якщо говорити про альтернативні методи лікування взагалі, за межами офіційної медицини, то треба сказати, що, наприклад, у багатьох країнах Східної Азії традиційна, народна медицина узаконена державою:

  • у Китаї – традиція Ней цзін (Су вень і Лін шу), Мін тан ту;
  • в Індії – Аштанга Веда та Чжуд-ші (Ца-Шед-Манаг-Чі);
  • у Кореї – Донзі та Сасанг Ійхак;
  • у Таїланді – Мор (Суанг-Юа-Пао-Нуад-Юайо Там-Тсао Баан);
  • в Індонезії – Джаму;
  • в Японії – Кодзікі, Яккей Тайсо, Дайдо руйдзю хо.

У цих країнах ведеться базова підготовка лікарів як для офіційної медицини, так і лікарів для історично традиційної медицини.
Кожна хвора людина має право вибрати собі будь-який метод лікування за своїм розумінням. Але відразу зазначу, що давні лікарні школи будь-якої країни світу, які застосовують різні речовини, не знають, як лікувати онкологічні захворювання. Це видно у статистиці ВООЗ. Наприклад, Індія та Китай входять до десятки лідерів з онкологічної захворюваності. І онкологічний пріоритет у цих країнах міцно утримує офіційна медицина. Але в Японії, Таїланді, Індонезії та Малайзії онкологічна захворюваність значно нижча. Це пов’язано з низкою причин, про які я писатиму в подальших статтях.

Хотілося б відзначити, що в багатьох країнах Східної Азії та Центральної Америки, існують енергетичні техніки, які безконтактно можуть блокувати злоякісний процес, особливо в його початкових фазах. Дуже часто після такого енергетичного втручання протягом декількох днів або тижнів може відбутися повне одужання.

Яким чином психічна енергія людини впливає на злоякісний процес, його клітини та пухлини, пояснили Е.Е. Годік, Ю.М. Швайдак, С.П. Сітько, Б.В. Болотов, А.Р. Вінницький, П.П. Горяєв.

Виявляється, це пов’язано зі здатністю психоенергетичних властивостей людини впливати на спінові властивості молекул. Не скажеш, що це альтернативний метод лікування. Тут, мабуть, точнішим є визначення способу лікування чи способу впливу живий організм. Така практика давно існують у регіонах Сходу та центральної Америки. У багатьох, і не тільки буддійських монастирях, це практикується до сьогодні.

Багато хто, напевно, ще пам’ятають Євгенію Ювашевну Давіташвілі (Джуну), дружину Едуарда Шеварнадзе, яка володіла таким даром. Ця її особливість вивчалася тоді Академією наук СРСР. Але після розпаду Союзу вся наукова група переїхала до Кремньової долини (США) і там, ось уже 20 років, розвивається пілотний проект у цьому напрямі.

Сьогодні офіційна медицина на пострадянських територіях не сприймає це всерйоз. Науковими дослідженнями у цій сфері переважно займаються ентузіасти науки.
Слід зазначити, що всі спецслужби світу мають давній інтерес до таких здібностей людини, використовуючи їх у своїх інтересах.

Будь-яка ракова пухлина є проблемою і для загальновідомих альтернативних методів лікування. Це: гомеопатія, фунготерапія, апітерапія, аромотерапія, гірудотерапія, гідротерапія, таласотерапія, фітотерапія та будь-яка інша терапія, що претендує на здатність лікувати хвороби. Але й зараз усі ці напрямки альтернативних різноманітностей теоретично не сформулювали, як вони можуть впливати на рак. Тому будь-який із цих методів лікування може використовуватися лише як додатковий, допоміжний засіб симптоматичної терапії.

Дослідження клітин при онкології

З усього вищесказаного можна зробити висновок, що поки, на жаль, у світі немає ефективного медичного конвеєра, ні офіційного, ні альтернативного, який клацав би рак, як горіхи.

Але можна говорити про деякі альтернативні проби лікарів офіційної медицини, які показали ефективний результат на важких хворих, показавши, що іноді можна і без хірургії усувати злоякісну пухлину і справлятися з метастазами.

Першими, незалежно один від одного, це зробили американські доктори Еммануель Ревіч і Макс Вольф. Е.Ревич у лікуванні онкології спробував підсаджувати на мембрану ракової клітини паличку Коха (туберкульозну паличку). Це коштувало йому шість кримінальних справ, за якими його виправдали. У Еммануеля Ревіча задокументовано 560 випадків повного одужання людей, які діагностували захворювання на 3-4 стадії. Прийом Ревіча надалі почали застосовувати в імунології, але вже з іншими менш небезпечними видами інфекцій і речовинами, аж до барвників, на які можуть реагувати імунні клітини. Досвід вченого дав поштовх у розвитку нових досліджень та пошуку речовин, які змогли б блокувати механізми, що захищають ракову клітину. Саме з цієї теми було вручено Нобелівську премію з медицини у 2019 році (Вільям Келін, Грегг Семенця, Петер Раткліфф).

У Росії метод Ревіча намагався впроваджувати фізик Кирило Ланської, який під псевдонімом Рауль Санчес у 2008-2009 роках писав в інтернеті чудові статті.

Макс Вольф був більше вченим, ніж лікарем. Він зробив ставку на ензимологію, і його онкологічний проект також дав чудові результати. Він відомий тим, що врятував від раку низку царських персон Європи та велику кількість хворих дітей.

Ці окремі проби представників офіційної медицини лягли в основу досліджень, але поки не лягли в основу якогось принципово нового, альтернативного методу лікування. Але дуже часто прорив у науці починається з далеких підступів непрямого медичного зв’язку. І фундаментальні погляди вчених, таких як Гільберт Лінг, Стенлі Прузінер, С.П. Сітько, Б.В. Болотов заклали «міну уповільненої дії» – наукові та методологічні сумніви під впевнено підняті підборіддя онкологів.

Альтернативні способи лікування раку

Альтернативні способи лікування раку та альтернативні методи лікування раку – це не те саме. Як правило, метод заснований на системності та науковій аргументації, а спосіб, це не системність, а використання монокомпонента в надії на його радикальну, вирішальну дію.

Сучасний хворий майже завжди шукає чарівний таємний засіб, що не використовується в офіційній медицині, але здатний знищити ракові клітини та забезпечити одужання. Вимушений усіх розчарувати. Таких моноречовин, які можуть перемогти рак як процес, немає і не може бути. Є багато різних речовин, здатних знищувати клітини пухлини, але немає моноречовини, здатної знищити сам раковий процес. Цю системну помилку припускаються всі.

Є онкологічний процес організму в цілому і є те, що він будує щодня – клітини, пухлина, метастази. І офіційна медицина, і всі разом узяті способи альтернативи (від сечі до амігдаліну) борються лише з біологічними конструкціями, які він будує в організмі. Ось він і є онкологічне захворювання.

Як говорив Девід Агус, який лікував Стіва Джобса: «Організм, не набуває раку, він його виробляє ».

Так, є багато отрут і активних речовин, здатних руйнувати кліті пухлини. Але онкологічний термінатор з організму нікуди не подінеться, він щодня будуватиме знову і знову.

Тепер подивимося на речовини, які хвора людина обирає в інтернеті для лікування або йому їх призначає якийсь знахар, травник чи фітотерапевт. Найчастіше перевагу віддають наступним отруйним лікарським рослинам: Болиголов плямистий, Аконіт, Белладонна, Вовчник звичайний, Дурман, Дурнишник обов’язковий, Кірказон, Красивка звичайна, Хрестовник ромболістний, Латук дикий, Ломонос прямий, Мумомор прямий, Мухомор прямий, Мухомор прямий Особливо в народі люблять Болиголов, Мухомор червоний та Чистотіл. Травники та інтернет переважно рекомендують краплинний прийом спиртових настоянок цих рослин із поступовим нарощуванням дози. Це зовсім неправильний спосіб лікування раку, оскільки спирт є сильною лугом, прямим родичем цукру. Спирт дуже добре годує сам онкологічний процес та стимулює зростання пухлини.

У багатьох фітотерапевтів, які виросли з офіційної медицини, практикується призначення фітозборів, що включають до складу десятки рослин, іноді близько ста і більше. Я аналізував збори одного фітоакадеміка. Так там приблизно 1/3 трав – антагоністи один одного.

Давно відомо, що ефективні збори з лікарських рослин не повинні перевищувати 5-7 компонентів. Ще треба знати, що рослини мають періоди добової активності, коли вони здатні ефективно вплинути на організм – ранкові, обідні та вечірні. Якщо цих правил не дотримуватися, то вони можуть бути марними, незважаючи на свою лікарську цінність.

При самолікуванні хворі часто використовують харчову соду, нібито по Симончині. Але Симончині вже давно її не використовує і останні кілька років експериментує з хлоридами. Харчова сода може трохи гальмувати процес онкології. Це відбувається за рахунок її особливості впливати і на кисле, і на лужне середовище. Сода є похідною вугільної кислоти і має цікаву властивість. Потрапляючи в кисле середовище, вона поводиться як луг, а потрапляючи в лужне середовище – як кислота. Але перемогти рак сода не може.

З подачі професора І.П. Неумивакіна стала вельми поширеною серед людей отримали його рекомендації щодо застосування перекису водню. Перекис є найсильнішим окислювачем вищих жирів нашого організму (ліпопротеїди високої щільності), які організм використовує для будівництва нейронів головного мозку та жирового гомеостазу лімфи. Така екстремальна терапія збільшить радикальне навантаження на головний мозок та лімфатичну систему, які принципово залежать від гомеостазу ліпопротеїдів високої щільності.

Ще одна утопічна модність – це призначення підвищеної кількості вітаміну С. Всі його синтетичні форми активні тільки в ковалентному зв’язку в межах засвоєння до 2-3%. Тому і призначають підвищені дозування, щоби підвищити ефективність. Але будь-які модифікації фармацевтично синтезованого вітаміну С організм здатний засвоїти лише не більше 20%. Але цього явно мало для організму взагалі, а особливо для онкологічних хворих. Наприклад аеробно освічений вітамін С у квасі Шипшини, Червоного солодкого перцю, Смородини, Обліпихи, набагато ефективніший за всю лінійку його фармацевтичних пропозицій. І це можна застосовувати як доповнення, у будь-якому комплексі лікування, незалежно, призначила вам його офіційна медицина, знахар, травник, або ви самі собі призначили курс лікування.

Є ще різноманітне рекомендаційне сміття, на яке ведеться маса хворих: голодування (Поль Брег і Герберт Шелтон), соколичення (Норман Вокер), олія з горілкою (Микола Шевченко), лікування гасом, скипидаром, дьогтем ( Марія Польова та Ольга Бєлякова)), лікування сечею по Малахову, лікування АСД2 (А.В. Дорогова).

Все це сміття абсолютно марний і навіть шкідливий, тому що активує в організмі анаболічну активність, з утворенням D-ізомерного матеріалу. При цьому катаболічні процеси, навпаки, накопичують радикальні «коротуни», які онкологічний процес використовує для будівництва метастаз.

Медицина намагається створювати якісь допоміжні препарати і речовини, як доповнення до протокольного лікування. На цій хвилі з’явився препарат Бластофаг, якому приписують чарівні властивості руйнівної дії на пухлину та повне одужання на відрізку ремісії. Можливо, це й краще, ніж весь перерахований вище жах, але явно недостатньо, щоб знищити або пригальмувати злоякісний процес. Рак – це не те захворювання, де можна так просто, з кондачка, махнути шабелькою.

Особливо, хотів би зупинитися на масовому божевілля з прийому БАД хлорофілу. Його люблять призначати дієтологи та різні модні терапевти, з різного приводу, навіть у комплексі дієтологічних рекомендацій. Хлорофіл завжди і у всіх стимулює сам рак. І завжди, і у всіх сприяє онкології у здоровому організмі.

Він більш небезпечний і вбивчий, ніж омепразол, наркотики, антибіотики та глюкокортикоїди. І це пов’язано з тим, що онкологічний процес, це фотосинтез в організмі з утворенням клітин рослинної природи. Хлорофіл – це апофеоз процесу фотосинтезу та рослинних клітин. У здоровому організмі він вражає утворення червоних клітин крові, сприяє утворенню целюлози, яка є будівельним матеріалом для метастазів.

Альтернативна методика лікування раку RVB-1S

Методику використовує та вдосконалює Шульга Юрій Іванович.

Цей метод лікування раку та надання допомоги доонкологічним хворим заснований на теоретичній парадигмі Бориса Васильовича Болотова про природу раку. В основу його теорії закладено акценти та аргументацію з вектором астрофізики, фізики, хімії, біології, біохімії, медичної практики. Стрижневою основою його теорії є осмислення того, що онкологічний процес – це фотосинтезу в живій системі. Тому в організмі формується лужне середовище з кислою реакцією рН, в якій відбувається популяційне переродження молекул, що мають правосторонній спин (D-ізомерія).

скринінгова технологія BGS-15
Це твердження засноване на законах хімії нового покоління, створеної Б.В.Болотовим, яка класифікує поняття кислота і луг не тільки за показником рН.
І луг, і кислота можуть мати як високий, і низький рівень рН. Але оскільки природа не побудована на детермінанті статики в обмінних процесах живих систем, то в організмі відбувається добове коливання заряду, рН середовища та ізомерії, яка постійно прагне лівостороннього спину всіх молекул організму. Це своєрідний добовий, фізіологічний маятник. Якщо в організмі ці механізми порушуються, то відбуваються зміни зрушення з розвитком підвищеного ризику злоякісного процесу.

Погляди Б.В. Болотова про природу раку підтверджено скринінговою технологією BGS-15, яка може виявити в краплі периферичної крові, явище процесу фотосинтезу. Технологія запатентована в Україні та Євросоюзі.

Медичне завдання цього методу – сформувати в організмі онкологічного хворого внутрішнє середовище, в якому фотосинтез буде неможливим. При досягненні цієї мети онкологічний процес входить у режим реверсивного руху, до зворотного переродження. Злоякісні клітини перестають ділитися, апоптують і виводяться з організму системами виділення, на тих же відрізках часу, як і звичайні здорові клітини.

Прикладна, практична основа методу, включає основні принципи ензимології, з урахуванням успішної практики методів Жана Сенеб’є, Еммануеля Ревіча, Макса Вольфа, А.Р. Вінницького, Б.В. Болотова.

Альтернативна методика лікування раку RVB-1S може бути віднесена до найбільш науково обґрунтованих методів альтернативи. Її використання протягом майже 30 років показало, що це ефективний метод, здатний руйнівно впливати на злоякісні клітини та пухлину. Але найголовніше: така терапія знищує сам онкологічний процес та основні причини, що спричинили захворювання. Це не викликає вираженого навантаження та шкідливих побічних наслідків в організмі.

Додатково про природу раку можна прочитати тут